Suunta ja Muutos ovat valmennusohjelmiani, jotka auttavat onnistumaan tavoitteessasi

Suunta ja Muutos ovat coachingohjelmiani yksityishenkilöille, jotka kaipaavat coachausta työhön tai uraan liittyvässä tavoitteessa. Tai ehkä kutsut sitä suunnaksi, päämääräksi tai unelmaksi.

Olen Nina, sertifioitu business coach. Coachina minua kuvaa parhaiten se, että haluan aidosti auttaa. Olen empaattinen ja kannustava coach, jonka kanssa voit olla täysin oma itsesi. Tutustu minuun täällä!

Coachina en neuvo vaan kysyn kysymyksiä, jotka antavat avaimet sinun käteesi: voit tutkia omaa ajatteluasi, tunteitasi ja toimintaasi sekä löytää voimavaroja ja ratkaisuja, jotka auttavat kohti sinulle tärkeää suuntaa.

Lupaan oivalluksia, jotka auttavat sinua eteenpäin!

Coaching on tehokkainta silloin, kun tapaamme asiakkaan kanssa useamman kerran, sillä usein coaching-tapaamisten oivallukset muuttuvat uudenlaiseksi ajatteluksi ja toiminnaksi tapaamisten välissä. Suunta- ja Muutos-ohjelmat ovat suunniteltu niin, että niissä on tilaa reflektoinnille ja toimeenpanolle.

Olen jopa puoli vuotta apunasi

Molemmat ohjelmat alkavat alkukeskustelulla, jossa keskustelemme, missä haluat onnistua eli millaisen tavoitteen parissa teemme töitä. Alkukeskustelun jälkeen voit vielä päättää, haluatko työskennellä juuri minun kanssani. Voit muuttaa mieltäsi koska tahansa ohjelman aikana, sillä se on osa coachingin etiikkaa.

Coachingtapaamiset tapahtuvat etänä tai vastaanotollani Espoon Tapiolassa. Alkukeskustelussa olemme jo päättäneet, millaisen teeman parissa työskentelemme. Tapaamisissa sukellamme syvemmälle. Tapaamisen aluksi usein kysyn “Mistä haluat tulla coachatuksi?” tai “Mistä haluaisit erityisesti keskustella juuri tänään?”. Saatan antaa sinulle myös kotitehtäviä, jotka tukevat oivaltamista, kehittymistä ja kasvua.

Noin pari kuukautta viimeisen coachingtapaamisen jälleen tapaamme päätöskeskustelussa, jossa reflektoimme, millaista kehitystä, muutosta tai kasvua on tapahtunut, kun olet jatkanut matkaasi yksin.

Suunta-valmennusohjelma

Noin kaksi kuukautta kestävä Suunta on sinulle, jos haluat työstää jotain työhön tai uraan liittyvää kehitystavoitetta tiiviillä aikataululla. Se voi olla ihan mikä tahansa suunta, jota kohti haluat kulkea. Ehkä haluat esimerkiksi saada uuden työpaikan, löytää vahvuutesi tai kehittyä esiintyjänä.

  • Alkukeskustelu
  • Kolme coachingtapaamista
  • Päätöskeskustelu

Suunta-ohjelman hinta on 490 € (sis. ALV 24 %). Voit maksaa sen laskulla yhdessä tai kahdessa osassa.

Muutos-valmennusohjelma

Muutos-ohjelmassa olen tukenasi jopa puolen vuoden ajan. Katsomme entistä syvemmälle sinuun, jotta sinulle tärkeä muutos voi tapahtua. Katsomme sisäänpäin ja eteenpäin, eli pääset reflektoimaan omaa ajatteluasi, tunteitasi ja toimintaasi sekä määrittelemään askeleet, joilla muutos voi tapahtua.

  • Alkukeskustelu
  • Kuusi coachingtapaamista
  • Päätöskeskustelu

Muutos-ohjelman hinta on 870 € (sis. ALV 24 %). Voit maksaa sen laskulla kahdessa tai jopa neljässä osassa.

Varaa nyt aika maksuttomaan alkukeskusteluun tai ota yhteyttä!